SEO – Den Billigste Og Enkleste Måten Å Øke Trafikken På

Når det gjelder online merkingsstrategier, kan svært få slå søkemotoroptimalisering (SEO). Ved å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer kan mengden målrettet, organisk trafikk den mottar øke betydelig. Nedenfor finner du noen SEO-tips som vil hjelpe deg på vei til å bli en SEO-guru.

Når du designer nettstedet ditt for SEO, må du sørge for å inkludere relevante nøkkelord i tittelkoden. Siden disse ordene vises som tittelen på siden din, er det det viktigste stedet å sette relevante søkeord. Forsikre deg imidlertid om at tittelkoden ikke er lengre enn seks til syv ord.

Når du skriver en SEO-artikkel for nettstedet ditt, må du sørge for at det valgte nøkkelordet ditt vises i innledende og avsluttende avsnitt, men ikke fyll artikkelen med nøkkelordet. En søkemotor vil se en artikkel med en latterlig høy søkeordtetthet som spam, og artikkelen vil være ubrukelig for å forbedre nettstedets rangering av søkemotorer.

Når du bestemmer deg for hvilke setninger du vil bruke på hele nettstedet ditt, kan du bruke denne raske Google-testen for å se om siden din har sjansen til å bli et “topp resultat”. Søk hver av dine potensielle nøkkeluttrykk (i anførselstegn) hver for seg. Velg nøkkeluttrykket som henter minst mulig resultat. På denne måten vil du ha mindre konkurranse i søkeresultatbassenget.

Hvis du velger å ansette SEO-eksperter for å forbedre nettstedet ditt, må du stille spørsmål ved dem nøye om hvordan de får resultater. Begrepet «svart hatt» gjelder alle som med vilje gjør skyggefulle ting for å øke SERPS. Dette kan hjelpe et nettsted en stund, men det kan også få deg til å bli straffet og rangeringene dine vil plutselig synke. Når det skjer, tar det mye krefter, tid og penger å fikse.

Gi hver side på nettstedet en annen tittel for å få mer oppmerksomhet fra søkemotorene. Varier din bruk av nøkkelord og setninger i titlene. Pass på at du ikke bruker mer enn 65 til 70 tegn i hver tittel, og ta med de viktigste ordene, tidlig i tittelen.

Ikke la nettadressene til nettsteder se slik ut: http://exampledomain.com/?session_id=37. Disse URL-ene kommer fra økt-ID eller dynamisk adressering. Selv om slike systemer kan hjelpe deg med å organisere komplekse nettsteder, vær oppmerksom på at nettadressene de genererer ikke sier noe om sidene de refererer til. Permanente, beskrivende nettadresser er et annet sted du kan inkludere nøkkelord for søkemotorer å hente når de indekserer nettstedet ditt.

For å optimalisere rangering av søkemotorer, må du aldri publisere den samme artikkelen mer enn to steder på nettstedet ditt. Søkemotorer finner rangering for duplikatinnhold, så det er best å unngå repetisjon når det er mulig. Bruk en artikkel-URL for best resultat, ettersom å bruke flere lenker for samme innhold svekker innholdet for SEO-formål.

Ved å implementere noen av ideene og rådene gitt ovenfor, kan du overgå konkurransen din på søkemotoresidesider (SERP) i nær fremtid. SEO-tipsene ovenfor kan også spare deg for verdifull tid og penger, ettersom du ikke vil kaste bort ressurser på SEO-teknikker som ikke fungerer.